در این مقاله ما قصد داریم درباره ی یکی از موثر ترین و رایج ترین راه های تبلیغات یعنی تبلیغات ویدئویی مطالبی را برای شما عنوان کنیم. همچنین قرار است درباره ی اهمیت تبلیغات ویدئویی و انواع آن مطالب مفید و مختصری ارائه شود.
به طور کلی می توان این طور عنوان کرد که تبلیغات یک ابزار مفید برای شناساندن هر چیز و یا هر محصولی به شمار می آید. اکثر مدیران برای رونق گرفتن کسب و کارشان از انواع مختلف شیوه های تبلیغاتی کمک می گیرند. به طور کلی می توان گفت که اگر راه های تبلیغات نباشند، یک محصول جدید به سختی می تواند به مشتری معرفی و عرضه شود. به طور مثال اگر یک مغازه ی فروش قطعات الکترونیکی در یک خیابان کم رفت و آمد وجود داشته باشد، می تواند با صرف اندکی هزینه در سطح محله و یا شهر به معرفی و تبلیغ محصول خود بپردازد.
تبلیغات انواع متعددی دارد. به طور مثال تبلیغات می تواند به صورت متنی، دیوار نویسی، صوتی، اینترنتی مثل تبلیغات تلگرام، تبلیغات در گوگل و یا تبلیغ ویدئویی باشد. یکی از موثر ترین و زود بازده ترین نوع تبلیغات، تبلیغات ویدئویی می باشد. در این شیوه ی ارائه و معرفی محصول حجم زیادی از اطلاعات در مدت زمان کوتاهی به مخاطب منتقل می شوند. این اطلاعات در قالب یک ویدئوی چند ثانیه ای تا چند دقیقه ای برای مخاطب به نمایش در می آید.
طراحی جذاب و گیرای این ویدئو های تبلیغاتی باعث شده اند که مخاطب به چشم یک سرگرمی و تفریح به آن ها نگاه کند. طبق تحقیقات صورت گرفته، نزدیک به 77 در صد از مردم جهان به صورت روزانه بیشتر از یک ساعت از زمان خود را صرف تماشای تبلیغات ویدئویی می کنند. این آمار برگرفته از کلیه ی فضاهای مجازی موجود از جمله: اینستاگرام، یوتیوب و سایر شبکه های اجتماعی می باشد.
طراحی تبلیغات ها باید بسیار هوشمندانه و دقیق اتفاق بیافتد. هر تبلیغات می بایست دارای یک سناریو و موضوع مرتبط با محصول و یا کسب و کار باشد. هرچه ویدئو ها جذاب تر طراحی شوند، مخاطب بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد. نتیجه ی این همراهی مخاطب با تبلیغات سرانجام منجر به ایجاد احساس نیاز در ذهن مخاطب می کند. بسیاری از برند های معروف برای بازاریابی محصول خود هزینه های هنگفتی را صرف ساخت ویدئوی تبلیغاتی می کنند. این برند ها برای همراه کردن بهتر مخاطب با خود اغلب از یک تم خاص در طراحی ویدئو ها استفاده می کنند.
یکی از استراتژی های نوین در دیجیتال مارکتینگ، حوزه ی ویدئو مارکتینگ است. موفق شدن در حوزه ی ویدئو مارکتینگ نیازمند رعایت اصول و قواعد خاصی است. به طور مثال گفته شده است که مدت زمان پخش تبلیغات ویدئویی نباید بیش تر از 15 ثانیه باشد. طبق آمار بدست آمده، این طور عنوان شده است که بیشتر از 40 درصد تماشاگران ویدئوی تبلیغاتی پس از گذشت 17 تا 20 ثانیه به ادامه ی ویدئو توجهی نمی کنند. این آمار نشان می دهد که سختی تبلیغات از طریق ویدئو مارکتینگ تا چه حد بالاست. چرا که در یک تبلیغات ویدئویی شما تنها 15 ثانیه زمان دارید تا مخاطب را جذب، همراه و وادار به خرید محصول نمایید.
انسان ها اکثرا با محتوای تصویری و ویدئویی بیشتر از متون نوشتاری ارتباط برقرار می کنند. فیلم ها و ویدئو ها قادرند به طور قابل توجهی احساست مخاطب را تحت تاثیر قرار دهند. درک مطلب از طریق تصاویر و ویدئو ها به قدری ساده است که حتی کودکان می توانند برداشت درستی از محتوای یک ویدئو داشته باشند. پس توصیه می شود که اگر در حوزه کودک و نوجوان مشغول به فعالیت هستید برای معرفی محصول خود حتما از تبلیغات ویدئویی استفاده کنید. از آنجایی که ویدئو های تبلیغاتی اکثرا ریتمیک و پر از رنگ و لعاب اند می توانند برای کودکان جذاب باشند. کودکان با قدرتی که دارند می توانند والدین شان را مجاب به خرید آن محصول کنند.
درست است که تا اینجای مقاله از مزایا و ویژگی های مثبت تبلیغات ویدئویی گفته شد اما باید این موضوع را نیز در نظر داشت که این روش تبلیغاتی برای تمامی کسب و کار ها نمی تواند مفید باشد. به طور مثال اگر شما در حوزه تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مشغول به فعالیت هستید به دلیل نوع و شرایط کار نمی شود در یک ویدئو چند ثانیه ای به معرفی تمامی جزییات ابزار پرداخت.
برای همین توصیه می شود در این قبیل حوزه ها از محتوای متنی و علمی برای ارائه محصول استفاده شود. برعکس در حوزه پوشاک و مواد غذایی یک ویدئو چند ثانیه ای به سرعت می تواند جزئیات محصول را برای مشتری بیان کند و او را ترغیب به خرید کند. زمانی که در یک تبلیغات بازیگر محصول مورد نظر را تست می کند از رضایت موجود در چهره او فرد ترغیب به خرید محصول می شود.
کار اصلی بسیاری از سایت ها کسب در آمد از طریق ارائه ی تبلیغات ویدئویی می باشد. این سایت ها با این روش سود زیادی را عاید صاحبان خود می کنند. میزان درآمد این گونه سایت ها بسته به روش تبلیغاتی که انتخاب کرده اند، متغیر است. در ادامه به توضیح چندین مورد از انواع این روش ها می پردازیم:
در این روش تبلیغ شوندگان می بایست به ازای هربار نمایش تبلیغاتشان، هزینه ای را به کمپین های تبلیغاتی پرداخت کنند. هدف این کمپین ها شناساندن محصول و کالای مورد نظر به مخاطبان است.
[one_second]
یکی دیگر از انواع روش های تبلیغات ویدئویی در سایت ها، کسب درآمد به ازای هربار کلیک می باشد. به عبارت ساده تر هربار که بر روی ویدئوی تبلیغ شده، توسط کاربر کلیک شود می بایست پولی به تبلیغ کننده پرداخت شود. این روش را بیشتر سایت هایی استفاده می کنند که می خواهند ترافیک وب سایت خود را بالا برده و افزایش بازدید سایت را تجربه کنند.
[/one_second][one_second][/one_second]
بعضی از توسعه دهندگان اپلیکیشن ها برای اینکه تعداد نصب کنندگان اپلیکیشن شان بالا برود، از این روش تبلیغاتی استفاده می کنند. در این روش تبلیغ شونده می بایست با صرف هزینه ای از تبلیغ کننده درخواست کند که از اپلیکیشن مورد نظر تبلیغ کرده و آن را معرفی نماید. مدیران اپلیکیشن ها برای اینکه کاربران آن ها بیشتر شوند از این روش موثر بهره می گیرند.
گاهی اوقات تبلیغات به گونه ای است که تبلیغات شونده، در ازای یک فعالیت خاص مبلغی را به تبلیغ کننده می پردازد. این فعالیت خاص می تواند، نصب اپلیکیشن، ارسال کد قرعه کشی از طریق کاربر و… می باشد. هرچه تعداد این تراکنش ها بیشتر باشد، هزینه صرف شده برای تبلیغات بیشتر می شود. هزینه ی این نوع تبلیغات بسیار بالا می باشد و خیلی به صرفه نیست.
معرفی محصول از طریق فیلم کوتاه یا ویدئو مزایای بسیاری دارد. یکی از مهم ترین مزایا این است که کاربران به سهولت می توانند این ویدئو ها را در فضا های مجازی در دسترس خود به اشتراک بگذارند. همین امر موجب افزایش بازدید ویدئو افزایش شانس خرید محصول می شود. مورد بعد که می شود به آن اشاره نمود، بیان این حقیقت است که محتوای ویدئویی می تواند تاثیر گذار تر از یک میلیون کلمه ی یک محتوای متنی باشد.